Közélet

Üzentek Szijjártónak: „Akkor telefonáltál volna, amikor elvettetek 11 milliót”

A drávaszerdahelyi mulatós polgármester nem örül annyira a nemzeti konzultációnak.

Mint megírtuk korábban, Szijjártó Péter hangján fogja felhívni az embereket a Fidesz, hogy a nemzeti konzultációban való részvételre buzdítson, a külügyminiszter – nyilván felvételről – beszél majd arról, hogy szerintük miért fontos ez.

Erre a hírre reagált Facebook-oldalán Drávaszerdahely polgármestere, Alpár György, aki „Polgármester” művésznéven mulatós énekesként is tevékenykedik, sőt, készített már azért lemezt, hogy abból bevétele legyen a falunak. A Szabad Pécs által kiszúrt bejegyzésben Alpár Szijjártónak üzen a 200 lelkes baranyai falu lakóinak nevében:

Kedves Péter! A drávaszerdahelyiek boldogabbak lennének, ha akkor telefonáltál volna, amikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől. Azt szívesen megkonzultáltuk volna veled. Most kérlek, ne pazarold az adófizetők pénzét arra, hogy felhívsz minket!

Márciusban a Szabad Pécs írt arról, hogy a falu 35 millió forintos iparűzésiadó-bevételéből az állam csak idén 11,4 milliót vont el, szolidaritási hozzájárulás címén, ami a lakosság javára hozott intézkedések rovására megy.

A Nemzeti konzultáció nagy sikerére hivatkozva, nemsokára kezdődik a telefonos konzultáció! És ez, szerény véleményünk róla!

Közzétette: Alpár György – 2017. november 16.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik