Közélet

Lázár csak Orbánnak hajlandó dolgozni

Szabadságot, jólétet ígért a kancelláriaminiszter, ha jövőre újra a Fidesz győz.

A Hír Tv szerint Lázár János egy konzultációs fórumon hosszan dicsőítette a kormányfőt. Meglepően sokszor mondta el, hogy csak neki hajlandó dolgozni.

Ami a személyemet illeti, én csak neki dolgozom. Ha valakinek, akkor csak neki dolgozom, én másnak nem dolgozom, csak a félreértések elkerülése végett. Én, ha főnököm van, Orbán Viktornak dolgozom. Volt egy főnököm, még Rapcsák András, ő meghalt szegény, neki is szívesen dolgoztam, és akkor eldöntöttem, hogy ha még egyszer főnököm lesz, akkor azt csak Orbán Viktornak hívhatják, és ha még valakinek egyszer dolgozom, akkor az csak Orbán Viktor lehet, ami a jövőt illeti.

A kancelláriaminiszter mostani szavait némiképpen árnyalja, hogy korábban közölte, ha választania kellene, inkább a választókerületében folytatná a munkát a Parlament helyett. Lázár János akkor azt mondta, 2018-ban, a választás után inkább választókerületére koncentrálna, az eddiginél sokkal többet szeretne otthon lenni és úgy látja, az ország ügyei mennének nélküle is.

lazar-janos-utcaforum(210x140).jpg (Array)
Lázár János elforgácsolódott, kiszáll a politikából?
Orbán lehetséges utódjaként is emlegették korábban, de ma már az sem kizárt, hogy egy időre hátat fordít a politikának és az üzleti élet felé veszi az irányt. Feltöltődne.

 

Kiemelt fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik