Közélet

Nem tetszett az új frizura, leszúrta a fodrászt – videó (18+)

Húsnyárssal ölték meg az üzbég vendégmunkást.

Egy orosz parlamenti képviselő, Anton Beljakov tette közzé az alább belinkelt videót, miután egy ismerőse átküldte neki. A felvételen egy 24 éves fodrász meggyilkolásának pillanatai láthatóak.

Dani-Dosztan Adehanov, vagy ahogy mindenki hívta, Dánya, Üzbegisztánból költözött a Moszkvához tartozó kistelepülésre, Gubcevóba; a helyi fodrászszalonban dolgozott. Ügyfelei szerint a belvárosi árakhoz képest rendkívül olcsón vágott, és nagyon ügyesen.

Október 12-én egy férfi beült Dányához egy hajvágásra. A nyírás mindössze kétszáz rubelbe (900 forint) került. Másnap az ügyfél – akit barátai kiröhögtek az új frizurája miatt – visszatért, és közölte, hogy elégedetlen a fodrász munkájával. A férfinak többszöri változtatás után sem tetszett a végeredmény, így végül kirángatta Adehanovot az utcára, és egy rablóhús sütésére szolgáló nyárssal többször szíven szúrta a fodrászt.

A felvételen látszik, hogy a gyilkosságot többen is végignézték. A videót szándékosan nem mutatjuk be, csak linkeljük; megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A rendőrség letartóztatta a gyilkosságot elkövető férfit, akiről annyit lehet tudni, hogy 26 éves, Pávelnek hívják, a kirovi területen lakik, és már többször is volt büntetve.

A meggyilkolt fodrász. Forrás: facebook.com/abeliakov

Ajánlott videó

Olvasói sztorik