Közélet

Holtan talált hajdúszoboszlói család – megszólaltak a szomszédok

A nő kiegyensúlyozottabban viselkedett, a férfi  labilisabbnak tűnt – ezt mondták a szomszédok a hajdúszoboszlói családi tragédia kapcsán a 24.hu munkatársának. Az idős házaspár szerint a szülők nagyon rendes emberek voltak, szépen éltek a kisfiukkal, veszekedni nem hallották őket. Fogalmuk sincs, hogy mi történhetett. Az asszony ugyanakkor annyit hozzátett:

beburkolóztak, élték a maguk életét, zárkózottak voltak.

MTI Fotó: Balázs Attila

Mint azt írtuk, a családi tragédiáról kedd délelőtt számolt be a rendőrség. A tájékoztatás szerint a nő holttestére egy hajdúszoboszlói társasházban bukkantak rá, majd – a beszerzett információk alapján – keresni kezdték párját és a 6 éves kisfiút. Az apa és a gyermek eltűnéséről egyébként hétfőn felhívást is közzétettek.

Az MTI úgy tudja, a férfi mérget itathatott a kisgyermekkel az erdőben, majd végzett magával Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna mellett. Azt írták, az anya is öngyilkos lett, a nő közös otthonukban felvágta az ereit.

Az anya sajtóinformációk szerint masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, míg férje 2014-ig a Tourinform-iroda alkalmazásában állt. Ismerősei szerint a férfi nem tudta feldolgozni, hogy elbocsátották, ez vezethetett a tragédiához.

MTI Fotó: Balázs Attila

A 24.hu munkatársa szerint az erdős területen a rendőrök befejezték a munkát kedd délutánra, a kordon sincs kint már. A lakásnál viszont látni, hogy a zárat feltörték, vélhetően csak így tudtak bejutni a hatóságok emberei az ingatlanba.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik