Közélet

Hibátlan nyári időnk lesz ma

Kedden sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő kisebb felhőkből csapadék ezen a napon sem várható. Mindenhol veszít erejéből a szél, de helyenként még előfordulhatnak élénk északkeleti, valamint nyugaton déli széllökések. A 11-17 fokos hajnalt követően délután 27-31 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben, írja az időkép. 

Szerdán folytatódik a túlnyomóan napos idő, de délután a Dunántúlon kisebb gomolyfelhők megjelenhetnek az égen, viszont legfeljebb a nyugati határnál alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar. Északnyugaton megélénkülhet az északnyugati szél. Reggel 11-17 fokra ébredhetünk, majd napközben 29-33 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Legfeljebb északkeleten lehet élénk az északkeleti szél. A legmelegebb órákban 29-33 fokot mérhetünk.

Pénteken és a szombati nap első felében is sok napsütésre készülhetünk. Főként szombaton többfelé feltámad a délies szél. Pénteken 30-34, szombaton 29-35 fok várható. Szombat késő délután északnyugat felől egy hidegfront érkezhet záporokkal, zivatarokkal, feltámadó északnyugati széllel, lehűléssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik