Közélet

Tovább harcol az LMP a birkózócsarnok miatt

Hiába nem indít a rendőrség nyomozást a Németh Szilárd-féle birkózószövetség ügyében, az LMP panaszt tesz a döntés ellen – írta szombati közleményében az ellenzéki párt.

Az LMP-nek meggyőződése, ha az ügynek nem volna vastag pártpolitikai vonatkozása, akkor ez a büntetőeljárás nemcsak hogy megindul, de elmarasztalással is ér véget.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az LMP hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett azzal kapcsolatban, hogy Németh Szilárd Fidesz-alelnök magánalapítványa 2 milliárd forintot kapott egy csepeli birkózócsarnokra.

Németh Szilárd magánügye lesz a kétmilliárdos birkózóálom
A csepeli birkózócsarnok kezdetben 500 milliósnak indult beruházása már 2 milliárd forintnál tart, amit áll ugyan a kormány, de valamiért a csepeli önkormányzat és a birkózó szövetség is lemondott a bábáskodásról, és egy Németh Szilárd alapította alapítványra testálta az ügyet.

A beruházás kezdetben 500 milliósnak indult, majd az összeg 2 milliárdra nőtt. Ezt követően a csepeli önkormányzat és a birkózó szövetség is lemondott arról, hogy az építkezést véghez vigye, helyette a Németh Szilárd alapította Magyar Birkózó Akadémia Alapítványra testálta az ügyet.

Németh Szilárd szombaton egy Facebook-posztban jelentette be, hogy a rendőrség nem kezdeményez vizsgálatot az ügyben.

Győztek a magyar Herkulesek! Vesztettek a sportszerűtlen, hazug és irigy áskálódók! Kezdődhet a csepeli akadémia építé…

Közzétette: Németh Szilárd – 2017. augusztus 4.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik