Közélet

Baráti hangulatú volt Botka és Molnár Zsolt megbeszélése

molnár zsolt (Array)
molnár zsolt (Array)

Baráti hangulatúnak nevezte Molnár Zsolt szocialista elnökségi tag a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden azt a megbeszélést, amelyet előző nap folytatott az MSZP miniszterelnök-jelöltjével. A találkozót azután tartották, hogy Botka László egy múlt heti interjúban az MSZP álláspontjával ellentétesnek minősítette Molnár Zsoltnak a szövetségi politikával kapcsolatos nyilatkozatát. Válaszul Molnár Zsolt abszurdnak nevezte, amit a miniszterelnök-jelölt mondott.

Molnár Zsolt kedden azt hangsúlyozta: nem személyes konfliktusról volt szó, és a baráti hangulatú megbeszélésen kompromisszumok születtek. Kérdésre válaszolva elmondta: nem volt fenyegetés, presszió, Botka Lászlóval kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: köztük nincs egyetlen elvarratlan szál sem.

A politikus megerősítette azt a sajtóhírt, amely szerint hónapokkal ezelőtt elvesztette a laptopját egy repülőgépen Madridban. Közölte: a konzulátus közbenjárására visszakapta a számítógépet. Molnár Zsolt elmondta: a laptopon minősített információt nem tárolt, és a gépet több kód is védte.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik