Közélet

Olimpiai bajnok vízilabdás lett a Jobbik képviselő-jelöltje

Csütörtökön mutatja be a párt hivatalosan Steinmetz Ádámot, Marcaliban. Steinmetz 2004-ben Athénban lett olimpiai bajnok, most 36 éves. Júniusban a Vasas honlapján jelentette be, távozik a klub vízilabda-utánpótlásának szakmai vezetőségi posztjáról. Akkor azt mondta:

az elmúlt három évben két lovat ültem meg egy fenékkel, az utánpótlás vezetése mellett aktívan játszottam a felnőttcsapatban. A közelmúltban pedig kaptam egy olyan lehetőséget a sport világán kívülről, amellyel szerettem volna élni. Ennek a részletei még nem publikusak, de érthető módon egy harmadik »ló« már túl sok lett volna.

A Magyar Nemzet korábbi cikke szerint már építi szellemei holdudvarát a párt, egy soltvadkerti találkozón ott volt a már korábban többször a párt körül feltűnt Gregor Bernadett színművész és férje, Szarvas Attila színész, illetve Dózsa László is. Mellettük megjelent Tóth Gy. László politológus és Steinmetz Ádám is.

A pólós 2004-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, 2006 óta a Vasas örökös bajnoka, 2012-ben pedig miniszteri elismerő oklevelet kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik