Közélet

Rogán Cecília átvette az irányítást Sarka Katától

Többségi tulajdont szerzett a közös cégben, amely a helikopterezést is segített leszervezni.

Rogán Cecília többségi részesedést szerzett abban a cégben, amelynek közreműködésével tavaly helikopterrel utazhatott esküvőre a családja – írja a Magyar Nemzet.

Rogán Antal előbb letagadta a helikopterezést, ám azt a Népszabadság fényképekkel is igazolta. Ezután a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője sikeres üzletasszony feleségét emlegette, akinek cége állítólag barterszerződés keretében kapta a másfél-kétmilliós luxusutat.

A cég a Nakama & Partners Kft., amiben korábban 50 százalékos üzletrésze volt Rogán Cecíliának. A társaság a múlt hét elején tartott közgyűlést, ahol a tagok arról határoztak, hogy Sarka Kata a 1,5 millió forint névértékű üzletrészéből 30 ezer forintnyit elad Rogán Cecíliának, aki ezzel 51 százalékos tulajdonos lett, így a jövőben akár egyedül is dönthet számos, a vállalatot érintő ügyben. A változás egyelőre cégbírósági bejegyzés alatt áll.

Azt továbbra sem lehet pontosan tudni, hogy mivel foglalkozik a vállalkozás. A Magyar Nemzet úgy tudja, az eredeti elképzelések szerint hazai hírességek Facebook-oldalaira akartak hirdetéseket szervezni, később az is felmerült, hogy a Magyarország Szépe versenyen legjobban szereplő lányokat foglalkoztatják. A cégnek honlapja és Facebook-profilja sincs, ennek ellenére tavaly 51 milliós árbevételt és 7,7 milliós adózott nyereséget ért el, pedig az érdemi működést csak 2016 májusában kezdte meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik