Belföld

Mészáros Lőrinc addig nem megy kézimeccsre Veszprémbe, amíg Simicska ott van

Hiába kérte többször a Közgép, hogy hosszabbítsák meg páholybérletét a Veszprém Arénába, a Veszprém Handball Team Zrt. válaszra sem méltatta Simicska Lajos cégét. Márpedig az építőipari vállalkozás több millió forint értékű, két évre szóló bérlete június végén lejár.

A 24.hu információja szerint Magyar György ügyvéd szerdai ATV-s állításával szemben a jelenlegi helyzet az, hogy Simicskát még nem tiltották ki a kézilabdacsarnokból, de nagyon úgy néz ki, hogy kellemetlenné vált a korábbi mecénás jelenléte. (Simicskát még tavasszal is lehetett látni a páholyban, le is fényképezték ott egy jobbikos képviselőjelöttel.)

Forrásaink szerint Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester ugyanis megüzente, hogy nem megy el a csapat meccseire, ha az Orbán Viktor miniszterelnökkel háborúban álló milliárdos továbbra is ott lesz a nézőtéren.

Mészáros jelenléte pedig elvárható, hiszen cégei, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint az R-Kord Kft. 2016 tavasza óta a kéziklub szponzorai, a napokban pedig, mint a 24.hu elsőként megírta, a Mészáros barátja és üzlettársa, Szíjj László által tulajdonolt Duna Aszfalt Kft. szerzett többségi részesedést a klub mögött álló Veszprém Handball Team Zrt.-ben.

A csapatnál attól tartanak, hogy az oligarchák közötti ellentétek miatt akár a szponzorációval is problémák lehetnek, ha nem tesznek eleget az elvárásoknak, vagyis Simicska kiebrudalásának. Márpedig a pénzügyi támogatásra nagy szüksége van az anyagoki gondokkal küzdő, állandó Bajnokok Ligája-résztvevő veszprémi klubnak.

A 24.hu megkereste a felcsúti milliárdos polgármester kommunikációs vezetőjét, hogy valóban szabott-e feltételeket Mészáros Lőrinc a meccslátogatásaival kapcsolatban, de egyelőre nem kaptunk választ.

Itt a bizonyíték: Mészáros Lőrinc köréhez kerül a veszprémi kéziklub
A Duna Aszfalt Kft. többségi részesedést szerez a klubot működtető vállalkozásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik