Közélet

Stratégiai tanácsadóként foglalt éttermet Kubatov egyik kopasza

Tóth Csaba, a Fradi-közeli kopaszok vezetőjének tartott Tóth Csaba “stratégiai tanácsadóként” volt jelen egy belvárosi étterem elfoglalásánál – olvasható az Átlátszó hétfői cikkében. A lap birtokába került rendőrségi feljelentés szerint

Harminc-negyven, kigyúrt, félelmet keltő személy, továbbiakban „kopaszok”, security feliratot tartalmazó ruhában, minden előzetes értesítés nélkül megjelentek a vendéglátóhelyen, az asztalokhoz ültek, a bent levő vendégeket hangoskodással, trágárkodással megijesztve távozásra bírták.

A férfiak feltörték a konyha zárát és le is cserélték azt, az alkalmazottak ekkor rendőrt hívtak. A rendőrök azonban arra hivatkozva, hogy “nem folyik vér”, birtokháborítási ügyről van szó és a jegyzőnek kellett volna intézkedni.

A kopaszokat állítólag a tulajdonos Giant Hungary Kft. bízta meg azzal, hogy önhatalmúlag birtokba vegyék az ingatlant, és az Átlátszóhoz eljuttatott fotók szerint Tóth Csaba is a helyszínen volt, aki a Patrol Groupnál stratégiai tanácsadó. A Giant Hungary annak az Eduard Uszikov ukrán üzletembernek, Habony Árpád ismerősének érdekeltsége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik