Közélet

Lelép az MSZP kommunikációs tanácsadója

Murányi Marcell több javaslatot is kidolgozott a párt kommunikációjának átalakítására, de az elnökség meg sem tárgyalta a koncepciót.

Otthagyja az MSZP-t Murányi Marcell, a Blikk és a Népszabadság egykori főszerkesztője – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy az elmúlt hónapokban Murányi több javaslatot is kidolgozott a párt kommunikációjának átalakítására, de az MSZP elnöksége még meg sem tárgyalta a benyújtott koncepciót. Végül a szakember döntött úgy, hogy nem kéri szerződése hosszabbítását, a szocialisták pedig nem marasztalták.

Tavaly decemberben az MSZP vezetése szorgalmazta Murányi kinevezését kommunikációs igazgatónak – idézi fel a lap. Ezt a tisztséget végül nem töltötte be, de szerződést kötöttek vele és tanácsadóként foglalkoztatták.

Mint arra rámutatnak, a szocialisták kommunikációja meglehetősen széttartó és kaotikus – a legfrissebb fejlemény, hogy a párt múlt csütörtökön úgy döntött, bojkottálja a Fidesz-közeli médiumokat, de Kovács László még aznap este megtörte a bojkottot, és az Echo TV-ben fejtegette, miért nem ért egyet a döntéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik