Közélet

„A média hecckampánya miatt” nem találkoznak a nyugdíjasokkal a tisztviselők

Az államtitkár szerint nagyon fontos lenne, hogy a közszféra dolgozói közvetlen kapcsolatban legyenek az állampolgárokkal.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára szerint

azért küldték volna a kormányhivatalok munkatársait a nyugdíjasok pénzével házhoz, hogy testközelből is megismerjék, hogyan élnek az emberek Magyarországon, és mindez azért nem jöhetett létre, mert médiahecckampányt szerveztek köré.

A politikus erről a Klubrádió műsorában beszélt. Azt mondta: szerinte nagyon fontos, hogy aki a közszférában dolgozik bármilyen feladat vagy cél érdekében, direkt kapcsolatban legyen az állampolgárokkal, mert arra szerződött, hogy az állampolgárok, cégek életét próbálják jobban megszervezni.

Ez pedig nem képzelhető el anélkül, hogy életszerű, testközeli tapasztalatuk legyen arról, hogy ezek az emberek hogyan élnek, milyen problémákkal küzdenek

– vélekedett Csepreghy, aki szerint abszurd, hogy ennek politikai célja lett volna. A szándék, hogy a kormányhivatali dolgozók vigyék házhoz az Erzsébet-utalványokat, arra vonatkozott, hogy igenis legyen itt még egy alkalom arra, hogy az állampolgárok az állami tisztségviselőkkel találkoznak – magyarázta az államtitkár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik