Közélet

„Ebben a házban feketézte el Rogán Antal és bandája a magyarok pénzét”

Korrupciós emléktáblát avatott fel Juhász Péter és néhány száz tüntető egy Aulich utcai ház falán. A tábla fél órán belül eltűnt.

Az Index azt írja, 250-300 tüntető és nagyjából 13 ellentüntető gyűlt össze az Aulich utca 3. számú ház előtt, ahol a rejtélyes Kertész Balázs, Rogán Antal és Habony Árpád is megfordult.

A ház falán emléktáblát helyeztek el:

Ebben a házban feketézte el Rogán Antal és bandája a magyarok pénzét Orbán Viktor miniszterelnöksége idején.

Az eseményen beszédet mondott Juhász Péter és Szigetvári Viktor, az Együtt politikusai. Mellettük Karácsony Gergely, a Párbeszéd, Hadházi Ákos, az LMP társelnöke, és Hargitai Miklós, az egykori Népszabadság újságírója szólalt fel.

Szigetvári arról beszélt, hogy az Együtt ott lesz mindenhol, ahol le lehet leplezni Orbán Viktor valamelyik strómanját. Juhász Péter azt mondta a tüntetőknek, hogy egy nagy füttyel köszöntsék Orbán Viktort. A füttyöt megköszönte a sarkon összejött maroknyi ellentüntetőnek, akik Juhász Péter-álarcban álltak, és fütyültek- írja az Index.

A rendezvény végén felavatták az emléktáblát, majd közösen elénekelték a Himnuszt. A tábla az esemény után fél órával már nem volt kinn, valószínűleg ellopták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik