Közélet

Késsel rabolt az 1-es villamoson, segítsen megtalálni

Késes rablót keresnek a budapesti rendőrök. A képeken látható fiatal kedden háromnegyed 4 körül lépett oda egy utashoz az 1-es villamoson, megfenyegette őt és az értékeit követelte. Kiszemeltje ijedtében odaadta neki a telefonját és a pénzét, a támadó pedig leszállt a szerelvényről a XI. kerületben, a Budafoki út-Dombóvári úti megállóban és elmenekült.

police.hu
police.hu

A rendőrség pénteki felhívása szerint a keresett személy 20-25 éves körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, sötétbarna. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis kabátot, térdénél kopott farmernadrágot viselt. Nézze meg közelebbről is:

police.hu
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik