Közélet

Hiába a huzakodás, még mindig hirdetik a letelepedési kötvényt

A Magyar Nemzet találta meg az ArabianBusiness.com nevű oldalon azt a fizetett cikket, amely Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatára hivatkozva arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy

A magyar letelepedési kötvény él és jól van.

A hirdetés arról ír, hogy a magyar miniszterelnök szerint még nem döntöttek a letelepedési kötvény sorsáról. A november 8-ai szavazással kapcsolatban a miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjúját idézik, amelyben kitértek a Jobbik feltételeire is. Eszerint csak akkor szavazzák meg az alkotmánymódosítást, ha megszüntetik  a letelepedési kötvényt. Orbán Viktor válasza szerint a Jobbik ajánlatát nem tudják elfogadni, de ettől függetlenül folyik a kormányban egy munka arról, hogy a gazdasági helyzet miatt nem lesz szükség a kötvényekre.

A PR-cikkben, amelyet a napilap értesülései szerint a 30 országban letelepedési kötvényekkel üzletelő Arton Capital rendelhetett meg, hangsúlyozzák: a döntés még nem született meg. Mint írják, azért volt szükség a fizetett cikk megjelentetésére, mert vállalták, hogy az értékes ügyfeleket mindig a legfrissebb információkkal látják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik