Közélet

Egyre több részletre emlékszik Orbán Ráhel bahreini látogatásáról Garamvölgyi

Beindult a mémgyár Orbán Ráhelék bahreini látogatása után 

A 444.hu kedden szúrt ki egy tavaly szeptemberi cikket a bahreini Olaj és Gázügyi Hatóság honlapján, ami szerint Abdul Husszain bin Ali Mirza, az ország energiaügyi minisztere találkozott Orbán Ráhellel, hogy gáz- és energiaügyekről tárgyaljanak.

A tavaly szeptemberben készült íráshoz egy fotót is mellékeltek, melyen miniszterelnök lánya mellett férje, Tiborcz István és Garamvölgyi Balázs bahreini konzul is felfedezhető.

Utóbbi szerdán délelőtt a hvg.hu megkeresésére elmondta, Orbán Ráhel udvariassági látogatáson járt a hatóságnál, arról azonban nincs információja, hogy miről tárgyaltak. A Népszabadság délutáni hívásáig viszont már jóval több minden jutott az eszébe.

Mint fogalmazott, Bahreinben nagyon szívesen látják politikusok, miniszterek családját is, szeretnek közös fotót készíteni a találkozókról.

A konzul hozzátette, a társaság csokit evett és kávézott, miközben az ország történetéről szóló előadást hallgatták. Az energiaügyi miniszer mesélt a régi gyöngyhalászati hagyományokról és az olajkincs felfedezéséről.

A meetingről szóló cikket egyébként szerdára teljesen átírták, de Garamvölgyi szerint ez természetes.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik