Közélet

Az ATV hírigazgatója azt mondja, ők nem paktáltak le a Fidesszel

A Médiapiac magazin készített interjút Dr. Németh Szilárddal, az ATV vezérigazgató-helyettes hírigazgatójával. Németh semmit nem tapasztalt abból, hogy az ATV-tulajdonos lepaktált volna a Fidesszel, cáfolja, hogy a csatorna bármilyen fideszes összeesküvés része lenne.

A hírigazgató szerint az ATV ellenzéki csatorna, csak mindenkinek lehetőséget adnak a megszólalásra. Azt mondja, ők napi szinten hívják minden oldal képviselőit, egyesek igent mondanak, mások nem.

Németh szerint a hatalomnak fontosabb felület a tévé, mint a napi- és hetilapok. Azt mondja, a politikusok a tévés szerepléseket komolyabban veszik, tud olyan fideszes politikusról, aki azért jár az ATV-be, mert szereti az intellektuális kihívásokat.

Az állami hirdetésekről azt mondja, az ATV ezek nélkül nem tudna megélni, nem szégyellik magukat, mert mindkét politikai oldalról vannak hirdetőik.

Hiába elterjedt, hogy az ATV-tulajdonos Hit Gyülekezete azért kapta meg a történelmi egyház státuszt, mert lepaktált a Fidesszel, Németh azt mondja, ebből nem tapasztalt semmit, az ATV nem része semmilyen összeesküvésnek.

Azt mondta, a műsorokban nem a gyülekezet véleménye látható.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik