Közélet

Le akart nyűgözni egy nőt, két épület közé szorult egy férfi

Ha egy férfi találkozgatni kezd egy nővel, eleinte mindent megtesz, hogy lenyűgözze kiszeltjét. Ilyenkor nem csak vakmerőbb a kelletténél, de izgatottabb is, hiszen nagy a tét. A szituációban szinte kódolva van a csúfos bukás.

Ilyen helyzetben történt az is, hogy egy fiatal pittsburghi férfi órákra beszorult két épület közé. A tűzoltókat kedden, hajnali kettőkor riasztották. A helyszínen azonnal kiderült, hogy nem lesz egyszerű mentés, meg kell bontani az egyik épület, egy étterem falát. Míg a tűzoltók dolgoztak, a rendőrök beszélgettek a beszorult férfival, hogy megnyugtassák.

Fotó: Twitter / Pgh Public Safety
Fotó: Twitter / Pgh Public Safety

A beszorult férfi ekkor mesélte el, hogy mi történt vele. Korábban egy nővel találkozott a környéken, akit nemrég ismert meg. Miután megvacsoráztak, a férfi felvitte a nőt az épület tetejére, hogy együtt élvezzék a kilátást, majd azzal próbált mélyebb benyomást tenni a lányra, hogy átugrik a szomszédos épület tetejére.

A tűzoltóknak három rétegnyi falat kellett áttörniük, a mentéssel négy óra alatt végeztek. A férfit reggel hatkor kórházba szállították, ahol a bokasérülését kezelték. Azt nem tudni, hogy a randinak lesz-e folytatása.

(CNN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik