Közélet

„A tesóm el akarta lopni a kamerádat, a kurva anyádat!” – Elkapták a budapesti támadókat

Elkapták a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint meg akarták szerezni munkatársunk kameratáskáját vasárnap este a Keleti pályaudvar aluljárójában, majd miután kollégánk visszaszerezte a holmiját, egyikük nekirontott és több helyen megvágta egy bicskával.  A párosról kiderült, még azon az estén – alig másfél órával korábban – megtámadtak egy nőt Zuglóban, a Hungária körúton. Először pénzt kértek tőle, majd egyikük megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefonját. Kiszemeltjük ellenállt, ám végül mégis sikerült megszerezniük a mobilt.

Következő “akciójukat” 9 órakor ejtették meg a Keletinél. Ahogy arról beszámoltunk, munkatársunk kameratáskáját az aluljáróban kapta fel az egyik gyanúsított, majd futásnak eredt. Kollégánk a zebránál érte utol a menekülőt,  kérdőre vonta majd visszavette az értékes holmit. Ezután visszament az utazótáskájáért, ám pár perccel később megjelent a tolvaj, ekkor már a cinkosával együtt, akinél egy bicska lapult. “A tesóm el akarta lopni a kamerádat, a kurva anyádat!” – ezt mondta, majd több helyen – a nyakán, a kezén és a vállánál – is megvágta munkatársunkat, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva neki.

keleti késelés 2

Kiderült, a párost még aznap elkapták egy zuglói szállóban. Előbbi támadás miatt rablás, utóbbi kapcsán nagyobb értékre elkövetett lopás és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik