Közélet

Megölt férfi holttestére bukkantak egy kiskőrösi ház udvarán – Videóval

Elkapták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint halálra vert egy embert még júniusban Kiskőrösön. A körözött Romániában bujkált.

A rendőrséget  még június 12-én értesítették a tragédiába torkolló bántalmazásról. A bejelentő elmondta, hogy két nappal korábban egy kiskőrösi házban egy román férfi olyan súlyosan bántalmazta a 46 éves helyi áldozatot, hogy az később belehalt sérüléseibe. A férfi holttestét az udvaron találták meg, elásva. Kiderült, az érintettek összevesztek, a támadó pedig a vita hevében többször megütötte ellenfele fejét, tette mindezt ököllel. Ez okozta a halálát.

A 35 éves külföldit nem találták, ezért országos körözését rendeltek el ellene. Ám időközben felmerült, hogy külföldön lehet, ezért július elsején kiadták az európai elfogatóparancsot. Végül július 29-én elfogták a férfit a román hatóságok, majd augusztus 17-én átadták őt a Bács-Kiskun megyei nyomozóknak.

A rendőrök a 35 éves román férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki halált okozó testi sértés miatt, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Olvasói sztorik