Közélet

A köztévé nem tudja kizárni, hogy léteznek UFO-k

A kormány és a közmédia egyik kedvence Georg Spöttle, aki újabban sokat ír és beszél arról, hogy a migráció szervezett és veszélyes folyamat. A német biztonságpolitikai szakértő azonban korábban – mint azt a 444.hu kiszúrta – korábban azt állította, hogy elrabolták a földönkívüliek.

A közmédia szerint mindez nem érdekes, hiszen „amit Georg Spöttle migráció és terrorizmus összefüggésében mond, az hiteles, megalapozott, és releváns”. Az MTVA válaszközleménye szerint ahhoz nekik semmi közük, hogy kinek mi a hobbija, és nem érdekli őket, ki miben hisz. Hogy fokozzák az abszurditást, azt is hozzátették:

nem vagyunk olyan információk birtokában, melyek 100%-osan kizárják a földönkívüli élet lehetőségét a világegyetemben.

Az előtt az érv előtt pedig végképp meg kell hajlani, hogy Hillary Clinton amerikai elnökjelölt is ígéretet tett arra, győzelme esetén nyilvánosságra hozza az Egyesült Államok UFO-aktáit, és az 51-es körzet titkait.

A 444.hu megkereste a Kormányzati Tájékoztatási Központot is, hogy Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár, aki Spöttlével együtt tartott előadást, még mindig hiteles szakembernek tartja-e a Zara hotel biztonsági főnökét, de nem kapott választ. A kormány ugyanakkor az RTL Klub híradójával azt közölte: Spöttle nem tanácsadója a kormánynak, és a személyét támadó híreket a kormánynak nem dolga kommentálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik