Közélet

Vizoviczki: Kubatov nagycsaládos, büntetlen előéletű szakemberként fogadott

A 2011-es West Balkán-tragédiát követően a kormány és a hatóságok mindent megtettek, hogy ne fordulhasson elő ismételten hasonló eset. És ekkor jött a képbe Vizoviczki, a diszkókirály.

Kubatov Gábor Fidesz-alelnök az óvodában megismert Vizoviczki Lászlóhoz, a budapesti éjszakai élet legnagyobb hatalmú üzletemberéhez fordult segítségért, ő miben látja a megoldást a problémára.

Vizoviczki most az Indexnek adott nyilatkozatában arról mesélt, a politikus minden bizonnyal azért kereste meg őt, mert ő volt a legnagyobb létszámot fogadó rendezvénylebonyolító szakember.

Félrevezetett ember ma már furcsának akarja tartani a velem történt találkozót, pedig abban az időben az még teljesen természetes volt, hiszen akkor egy 51 éves, nagycsaládos, büntetlen előéletű, legális, nyílt nagyvállalkozói életet élő szakemberként fogadott, aki évente 10 Sziget Fesztiválnak megfelelő létszámot látott vendégül és a világ első számú klub rendezvénytartója volt

– írta válaszlevelében a lapnak a költségvetési csalással, vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Vizoviczki, aki bő két hete kicsengette a negyedmilliárdos óvadékot, és jelenleg házi őrizetben van.

Hozzáfűzte, csak szakmai tájékoztatást adott Kubatovnak, aki nem kommentálta az észrevételeit.

És hogy mi a helyzet ma a fiatalok biztonságos buliztatásával? Fogalma nincs róla letartóztatása óta.

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik