Közélet

Profi paparazzo kaphatta le a kegyvesztett magyar milliárdost

paparazzi (paparazzi)
paparazzi (paparazzi)

A 444.hu megnézte a Spéder Zoltán milliárdosról készült fotók Exif-infóit és egészen meglepő felfedezést tettek. A képeken az eddig inkább kormányközelinek gondolt vállalkozóról olyan képek jelentek meg, amelyeken a bankár látható munkatársaival, üzletfeleivel az utcán, az autójában, az Index szerkesztősége és saját budai villája környékén.

Az FHB Bank és az Index.hu-t kiadó CEMP médiabirodalom tulajdonosáról az utóbbi napokban hosszabb anyagot mutattak be a TV2-n, ebben szerepeltek az ominózus képek, amelyeket később többek között a 888.hu is átvett.

A modern digitális fényképezőgépek szinte mindegyike rögzíti az Exif-infót, vagyis a gépre és a kép elkészítésének körülményeire vonatkozó adatokat, a Spéderről készült egyik fotót eszerint

  • egy Canon márkájú, EOS 1D X típusú profi, másfél milliós fényképezőgéppel készítették
  • június 3-án, pénteken reggel fél 8-kor
  • a fotós neve pedig Andrea Belmonte.

A portál szerint Andrea Belmonte egy híres paprazzo, aki  2007-ben a portugál futballistával, Luis Figóval került konfliktusba Szardínia szigetén, idén februárban pedig a Luca Argentero nevű olasz színésszel verekedett össze Rómában. A szóban forgó képek eredetileg a Riposton és a 888-on is a “BELMONTE” credittel jelentek meg, de ennek mostanra nyoma sincs: a fotós neve eltűnt a képek alól – derül ki a cikkből.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik