Közélet

Gőgös Zoltán üzent a kórházból

Az MSZP elnökhelyettese a véradás után rögtön az állami földek eladásával foglalkozott.

Gőgös Zoltánt a Képviselői Irodaházból vitték kórházba. A kardiológián elvégzett értágító műtét sikeres volt, már üzent is. A reggeli vérvétel után Facebook-oldalán köszönte meg, hogy sok kommentelő kívánt neki jobbulást. Mint írta: szerencsére a jelzés, és a szívében „végzett takarítás időben volt”. Sokaktól kapott tanácsot, hogyan alakítsa át életét.

A politikus – mint a földeladásokkal kapcsolatos népszavazási kezdeményezés egyik legaktívabb tagja – örömmel vette, hogy Salgótarjánban sorban álltak a pultoknál, bízik benne, hogy társai sikerre viszik a kezdeményezést.

Most, hogy semmim sem fáj legszívesebben én is az utcán lennék velük, de tudom, hogy ez még korai. Arra kérek mindenkit, hogy most kicsit dolgozzon helyettem is. Ne hagyjuk veszni a rengeteg munkát.

Gőgös Zoltán az utóbbi időben „alaposan túlterhelhette magát”, pártja tisztújítása és a földtörvénnyel kapcsolatos népszavazási aláírásgyűjtés is lefoglalta az idejét.

Az MSZP elnökhelyettese előtt Rubovszky György KDNP-s képviselőhöz is mentőt kellett hívni, amikor rosszul lett a Parlamentben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik