Közélet

Hagyta a részeg anya, hegy szexuális bűnöző a gyermekeit tetoválja

„El kell mondanom valamit, aminek nem fogsz örülni” – ezzel hívta fel az apját a legidősebb, 13 éves fiú hétfőn, késő este, a texasi Lago Vistában. A gyerek aztán elmondta, hogy neki, és a húgainak is tetoválásaik vannak.

A fiúnak egy kereszt van a jobb bokáján, a 10 éves kislánynak egy keresztet, és egy végtelen szimbólumot, a legkisebb, 9 éves lánynak pedig egy szívet és nyilat rajzoltak, szintén a bokáikra. A tetoválásokat a gyerekek 31 éves anyjának 23 éves barátja, és a barát 21 éves öccse készítették.

Ashley Nikole Weir (Fotó: Lago Vista Police)
Ashley Nikole Weir (Fotó: Lago Vista Police)

A gyerekek elmondták, hogy a tetoválás egyértelműen az anyjuk ötlete volt, ő kérte meg a két férfit, hogy készítsék el őket, és mondta, hogy mit, és hová rajzoljanak a gyerekeken.

Miközben az apa a gyermekei anyja, Ashley Nikole Weir otthona felé tartott, a rendőrséget is felhívta, és kérte őket, hogy nézzenek szét a ház körül. Amikor a járőrök a helyszínre értek, Weir teljesen kiütve aludt a kanapén. A rendőrök szerint a nő annyira részeg volt, hogy alig bírt eltántorogni a kocsiig.

Később kiderült, hogy Weir barátjának öccsét, Dakota Popham-et kétszer is elítélték már szexuális bűncselekményekért. Egyszer 2012-ben, 17 éves korában szexuálisan érintkezett egy 12 éves lánnyal, majd egy évvel később egy 13 éves lánynak mutogatta a nemi szervét.

A nőt megvádolták és előzetes letartóztatásba helyezték. A bíróságon akár 3 év börtönbüntetést is kaphat majd.

(Dallas News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik