Röszke, 2015. szeptember 12.
Egy AK-47-es gépkarabélyt viselõ katona a magyar-szerb határ a Horgos-Szeged vasútvonalhoz közeli szakaszán, ahol elkezdõdött az ideiglenes biztonsági határzár hiányzó szakaszának építése 2015. szeptember 12-én.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Közélet

A Jobbik szerint a kormány az emberek félelmét kihasználva akar törvénymódosítást

24.hu
24.hu

2016. 03. 30. 15:42

A Jobbik támogatja a rendvédelmi szervek, a katonaság és a titkosszolgálatok eszközállományának növelését, a munkájukat hatékonyabbá tevő jogi lépéseket, ugyanakkor ragaszkodik bizonyos korlátok betartásához, írja az MTI. Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy részt vesznek a pénteki ötpárti egyeztetésen, és noha a belügyi és a honvédelmi tárca szövegszerű javaslatát még nem ismerik, levélben megküldték alapelveiket a két minisztériumnak.

Hozzátette, semmi olyat nem támogatnak, ami az emberek félelemére alapozva túlhatalmat engedne a kormánynak, vagy a rendeleti kormányzás felé jelentene elmozdulást. Nem támogatják azokat a korlátlan titkosszolgálati módszereket és lehetőségeket sem, amelyek nélkülözik a célhoz kötöttséget és nem szeretnék, hogy bárkit, bárhol, bármikor, bármilyen célból titkosszolgálati operatív eszközökkel megfigyelhessenek.

 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

"Diákok, hol vagytok? Értetek sztrájkolunk." Az iskola, ahol már tiltakozni sem lehet
Budapest, 2009. október 20.
Kovács Attila 1990. június 18-án készült felvételén Orbán Viktor beszédet mond az Országgyűlés ülésén. Bemutatták az MTI Kor-képek című fotóalbum sorozatának hatodik darabját, amely a rendszerváltás és Antall-kormány időszakát eleveníti fel. Az Országgyűlési Biztos Hivatalában kiállítás is nyílt a Kor-képek 1989-1994 képanyagából. A november elejére a könyvesboltokba kerülő kiadvány 264 felvételt tartalmaz, ebből 250 származik az MTI archívumából.
MTI Fotó: Kovács AttilaOrbán pártja is kockásinges volt, de már elmúlt