Közélet

Kádár Jánost klónoztatná Pukli István!

Kibújt a szög a zsákból! Továbbgondoltuk a Nézőpont Intézet logikája alapján a pedagógustüntetés valódi céljait. Rögtön találtunk ötöt, itt közöljük őket, nagyon durvák, ha nem mi írtuk volna, el sem hinnénk, hogy igaz! Pedig az!

Formabontó, akarjuk mondani forradalmi módszertannal dolgoznak a nagyszerű Nézőpont Intézet legendásan pártatlan kutatói. Ezt például abból is tudjuk, hogy Sherlock Holmes-i logikával végre rajtakapták a pedagógustüntetések vezéralakját, Pukli Istvánt, hogy mire készül. Nem, természetesen nem arról beszélünk, hogy Orbánt ráveszi, hogy bocsánatot kérjen, majd rendezze a közoktatás helyzetét – épelméjű ember nem gondolhatja komolyan, hogy ezzel megelégedne a balliberális ávósleszármazott! Hanem arról beszélünk, hogy

szélesre tárná Magyarország határátkelőit, lebontaná a méltán népszerű kerítést és hagyná, hogy migránsok milliói szállják meg Európát!

Hogy miből jöttek rá erre a Nézőpontban? Hát abból, hogy egy másik felszólaló, Törley Katalin a március 15-i tüntetésen azt mondta, ahogy a kormány a pedagóguskérdéssel bánik, az kicsit olyan, mint ahogy a migránsokról beszél. Azaz végre kibújt a szög a zsákból: Pukli bevándorló-barát, ballib kormányt szeretne! Hogy hogy következik az előbbiből az utóbbi? Azt most hagyjuk, hosszú lenne és

olvasóink gazdatest híján nem is biztos, hogy megértenék.

Helyette inkább beszéljünk arról, mit akar még Pukli. Végignéztük, -hallgattuk és –gondoltuk a pedagógustüntetések eddigi eseményeit és fontosabb mondatait, és  összegyűjtöttük, mire számíthatunk, ha Pukli és bandája véletlenül hatalomközelbe jutnának. A Nézőpont Intézet módszertanát követve az alábbi öt következtetésre jutottunk.

Egypártrendszer

Méghozzá Gyurcsánnyal az élen. Épelméjű olvasóinknak nem kell magyarázni: kizárt, hogy Pukli életben hagyná (itt ezt most metaforikusan értjük, persze ki tudja!) a Fideszt, hogy nem lehetetlenítené el az általa megvetett Orbán Viktort és hogy hagyná a Tisztességes Magyarokat szabadon választani. Semmi kétség: az ő kormánya baloldali lenne, amelyben ő maga inkább háttérfiguraként működne. Hosszas elemzések, egzakt mérések után arra jutottunk, hogy a miniszterelnök (főtitkár?) Gyurcsány Ferenc lenne. Ne legyenek tehát illúzióink:

Pukli István = Gyurcsány Ferenc!

Kis-Magyarország

Kutatásaink egyértelműen arra engednek következtetni, hogy Pukli, miután hatalomra került, beengedte a migránsokat és ezzel tulajdonképpen aláírta a nemzet halálos ítéletét, a szomszédos országok katonai és diplomáciai támogatásáért cserébe szétosztaná és elcsatoltatná hazánk területének kétharmadát, méghozzá úgy, hogy a mai Magyarország helyén csak egy Nagy-Magyarország alakú Kis-Magyarország maradna, valahogy így:

Forrás: Kétfarkú Kutya Párt
Forrás: Kétfarkú Kutya Párt

Ha belegondolnak, logikus: miközben eladja a lábunk alól a földet, idegenbe sodorva ezzel több millió magyart, gesztust is gyakorol irredenta honfitársainknak – gondoljanak bele, hogy így hirtelen megint aktuális lesz az a rengeteg Nagy-Magyarország alakú autómatrica!

Saul fia a Minimaxon

Pukli István és bandája pedagógusok, azaz pontosan tudják, hogy az agymosó agendát nem lehet elég korán kezdeni. Ezért állami felügyelet alá vennének egy gyerekcsatornát – jó eséllyel a Minimaxot –, amelyen folyamatosan a Saul fia című filmet adnák, hogy a gyermekekbe idejekorán befészkelje magát a lelkifurdalás és a bűntudat. Amit aztán ügyesen használva arra vehetik rá őket, amire csak akarják, ők és a mögöttük álló tudjukkik. A következő generációnak tehát már eszébe sem jutna feltenni olyan releváns kérdéseket, mint hogy „meddig kell még ezt hallgatnunk?”, illetve „milyen hatmillió?”

Klónozni Kádár Jánost

Mindenki tudja, hogy Gyurcsánynál nem állnak meg, ha másért nem, azért, mert ő is halandó. Kinek a rendszerét sírják vissza ezek folyamatosan? Hát persze, hogy Kádárét. És ha valaki azt hinné, hogy ez azért mégis túlzás, egy ilyesmit ez a szedett-vedett, borostás-kockásinges banda képtelen keresztülvinni, azt emlékeztetnénk rá, hogy vannak köztük biosztanárok is. Egy biosztanár pedig jó eséllyel érti a génekhez meg DNS-ekhez meg klónokhoz meg az ilyenekhez. Birkát már klónoztak, hát akkor innentől kezdve mi tartja vissza őket, hogy Kádárt is klónozzák?! Na ugye. Logikus. Arról nem is beszélve, hogy, ha egyszer sikerül, bárhányszor megtehetik, azaz hamarosan végtelen számú Kádár János áll majd a rendelkezésükre, akár az idők végezetéig. Azaz jegyezzük meg:

Pukli István = végtelen Kádár János!

…és a legdurvább

Ezt tényleg a végére hagytuk, annyira szörnyű. Kutatásaink során bebizonyítottuk ugyanis, hogy

Pukli István a portugálokra fogad majd a magyar-portugál előtt a Tippmixen!!!

És ez az ember vár bocsánatkérést Orbán Viktortól!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik