Közélet

Röhrig Géza és Nemes Jeles László is ott voltak a tanártüntetésen – meg a Kossuth-díj is

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 03. 15. 18:49

Az Oscar-díjas Saul fia főszereplője és rendezője is ott volt a Kossuth téren demonstráló tömegben. A róluk készült képeket a Facebookra töltötték fel. A március 15-ei gigantikus, a tanárok és a közoktatás megújítása mellett kiálló megmozdulásról percről-percre tudósításunkban itt számoltunk be.

Röhrig Géza is itt van!

Posted by Panka Gabányi on Tuesday, March 15, 2016

 

Nemes Jeles László tüntet a Kossuth téren hóna alatt a frissen kapott Kossuth díjjal, a többi kitüntetettet sajnos nem láttam…..

Posted by Lajos Hartvig on Tuesday, March 15, 2016

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Az Országgyűlés plenáris üléseTudta, hogy ma van a magyar címer és zászló napja? Nem? Pedig ma a képviselők is erre emlékeznek
Budapest, 2016. március 15.
Ifj. Csoóri Sándor Liszt Ferenc-díjas népzenész, zenetanár, a Muzsikás Együttes és a Magyar Dudazenekar alapító tagja (j), miután átvette a Kossuth-díjat Áder János köztársasági elnöktől (b) a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Parlament kupolacsarnokában 2016. március 15-én. Az államfő mellett Orbán Viktor miniszterelnök.
MTI Fotó: Illyés TiborŐk Magyarország új Kossuth- és Széchenyi-díjasai