Közélet

Lefejelte az asztalt Hoffmann Rózsától

Noha egyre többször érzi elmekórtani gyógyintézetnek a Parlamentet, a volt oktatási államtitkár neki is sok volt.

A volt oktatási államtitkár szerint azért nincs romokban az oktatás, mert csodálatosak a rádiós gyerekműsorok. Erre reagált Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke, országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán.

„Nem igaz, amit a PM-es Szabó Tímea állít… “az oktatás nincs romokban…, mert csodálatos gyerekműsorokat hallok a rádióban” — Hoffmann Rózsa, a KDNP képviselője, 2016. március 8.
Esküszöm, ezt a mondatot nem én találtam ki, ez így hangzott ma el a parlament oktatási bizottságának ülésén, amikor a képviselők tárgyalták azt az indítványomat, amelyben a Teleki Blanka és a Herman Ottó gimnáziumok követeléseit foglaltam össze.
Az ember tényleg egyre gyakrabban érzi azt a parlamentben, hogy valamelyik elmegyógyintézetet látogatja éppen.”

A PM társelnöke biztatásként azt írta, hogy senki se csüggedjen, mert ő kiosztotta őket, pártja sem adja fel, addig harcol, amíg a rothadó fideszes oktatási rendszert fel nem számolják. Később az ATV-ben is megismételte, milyen érzés parlamenti képviselőnek lenni.

Ez egy elmegyógyintézet, ami a Parlamentben zajlik.

Szabó Tímea az Egyenes Beszéd című műsorában úgy fogalmazott, „lefejelte az asztalt”, amikor Hoffmann Rózsa volt közoktatási államtitkár azt mondta, nincs nagy baj az oktatásban, hiszen olyan jó gyerekműsorok készülnek. A bolondokháza illusztrálására arról is beszélt, hogy a kormánypárti képviselők rosszindulatú politikai javaslatnak nevezték előterjesztését, amely az oktatás körülményein javítana.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik