lengyelek (lengyelek, )
Közélet

Mint a Békemenet idején, úgy jönnek majd a lengyelek

24.hu
24.hu

2016. 03. 05. 21:53

Újra lengyel Orbán-fanok ezrei érkezhetnek március 15-én Budapestre, hogy együtt örvendjenek velünk.
Korábban a témában:

Nagy Utazás Magyarországra néven szervez ismét Orbán Viktort támogató lengyelmenetet a Gazeta Polska lap – írja az Origo. Március 14-16. között lesznek itt, ezt az infót az újság honlapján szúrták ki.

Ryszard Kapuściński, a klub elnöke 3-4000 résztvevőre számít, akiket különvonattal hoznak majd el. Tavaly Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása miatt elmaradt a lengyelek érkezése, idén viszont Orbán moszkvai útja sem hátráltatja a lengyeleket. Szerintük a moszkvai találka üzleti jellegű volt, ezért nincs vele gond.

Hozzátette még, a barátságukról akarják biztosítani a magyarokat, illetve Orbánt dicsérik meg azért, mert jól kezelte a menekültkérdést. A cikk végén olvasható, hogy a megmozdulást szervező lap jó viszonyban van a kormányzó konzervatív Jog és Igazságosság párttal.

Kommentek

Szentlõrinckáta, 2016. március 4.
Szentlõrinckáta helységnévtáblája a 31-es út mellett 2016. március 4-én. A község lakossága az önkormányzat kezdeményezésére március 6-án népszavazáson dönt arról, hogy a település Pest megye helyett Jász-Nagykun-Szolnok megyéhez tartozzon.
MTI Fotó: Mészáros JánosAz elszakadásról szavaz Szentlőrinckáta
disney facepalm (disney, )Oké, már tényleg minden alufóliasisakos hülye elmondhatja a véleményét az M1-en