A Civil Közoktatási Platform alakuló ülése
Közélet

A közmédia a saját anyagát hamisította meg, hogy az jöjjön ki belőle, hazudik Pukli

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2016. 03. 04. 07:17

Igazi kommunista tempó ez. Egy a lényeg, a pedagógustüntetések arcáról kiderüljön valami, ami lehet, hogy nem igaz, de legalább úgy tűnjön, nem mond igazat.

Egészen komoly össztűz alatt Pukli István, a Teleki gimnázium igazgatója. Hol egy Deutsch, hol egy Zuschlag, aztán megint egy Deutsch. Meg ugye a habonyosodott TV2.

Pedig Pukli korábban bevallotta, a nagyapja ávós volt, a testvére börtönben ül. Tette mindezt azért, mert nem akarja, hogy a kormányközeli sajtó hozza nyilvánosságra.

Aztán jött a közmédia, ahol meghamisították a saját anyagukat.

Pukli élő interjút adott telefonon a híradónak, csütörtök délután. Azért élőt, nehogy megmásítsák a szavait. (Itt látható, 1:30-nál.) A történet előzménye, hogy a híradó az igazgató szüleivel is próbált forgatni, aki szerint ez elég problémás.

M1: Világos, de ezt a diskurzust végül is ön kezdte azzal, hogy egy rádióinterjúban kitálalt, ezzel lavinát indított el, számíthatott arra, hogy megkeresések lesznek?
Pukli: Ez egész egyszerűen nem igaz, nem én indítottam el semmiféle lavinát, azzal indult el a lavina, hogy egy információt belebegtettek, és egy börtöntölteléket szakértőként meghallgattak, aki 6 évig ült börtönben, ráadásul aki a holokauszt áldozatairól mondott eléggé illetlen szavakat annak idején, és az ő szavára adnak, innentől kezdve nem hiszem, hogy bármilyen módon is én indítottam volna el ezt a lavinát.

Ez így lement élőben, majd jött a 19:30-as híradó. A videóban 35:50-kor már teljesen más ment le. Pukli nem jelentkezett be élőben, szavait összevágták.

M1: Világos, de ezt a diskurzust végül is ön kezdte azzal, hogy egy rádióinterjúban kitálalt, ezzel lavinát indított el, számíthatott arra, hogy megkeresések lesznek?
Pukli: Ez egész egyszerűen nem igaz, nem én indítottam el semmiféle lavinát.

Vége, ennyi. Egy női hang ehhez még hozzáteszi, az interjúban az igazgató azt mondja, nagyapjáról és bátyjáról szóló híreket nem ő indította el, és bevágják, hogy mégis, hiszen erről beszélt korábban.

Csak az nem derül ki a közmédia műsorában, hogy a teljes interjúban Pukli teljesen másról beszélt.

És el ne felejtsük: jogerős, hogy hírhamisító a köztévés főnök. Véletlen lenne? Aligha.

(Kettős Mérce)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

LONDON, ENGLAND - MARCH 22:  A member of the public is treated by emergency services near Westminster Bridge and the Houses of Parliament on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.