Közélet

Londoni nagykövetnek akarják Habonyt

Habony(430x286).jpg (Array)
Habony(430x286).jpg (Array)
A Magyar Liberális Párt szerint itt az ideje, hogy a kormányfő és az Orbán-kormány fizetés nélküli tanácsadója végre rendes munkát vállaljon.

Az ellenzéki párt azt javasolja, a Fidesz ne szemérmeskedjen tovább, nevezzék ki londoni nagykövetnek Habony Árpádot, akinek fényűző életmódjához ez fedezetül szolgálhat. A Magyar Liberális Párt sajtóértesülések alapján azt írja, hogy fennáll a veszélye, hogy Habony helyett Szalay-Bobrovniczky Kristóf lesz az új nagykövet.

Az a Szalay-Bobrovniczky, aki a Századvég vezetőjeként több tízmilliárd forintnyi megrendelést zsebelt már be a kormánytól ellenőrizetlenül.

A Liberálisok szerint ugyan Szalay-Bobrovniczky Kristóf is kiváló szakember, a Századvég vezetőjeként már így is elévülhetetlen érdemeket szerzett az adóforintok tisztességtelen felhasználásában, de Habony Árpád e téren sokkal nagyobb tehetségnek bizonyult. Habony ráadásul kiváló stratéga, remek ötleteket adott a kormánynak a menekültekkel és gazdasági bevándorlókkal szembeni kampányhoz is. Mindent egybevéve – írják – Habony lenne a legalkalmasabb a nagyköveti pozícióra, ahol lehetősége lenne rá, hogy a több százezer magyar gazdasági menekült érdekeiért is hasonlóan sikeres kampányt folytasson Londonban, mint tette idehaza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik