Közélet

Iskola helyett ide is viheti gyerekét a kockásinges hétfőn

tanar(210x140).jpg (Array)
tanar(210x140).jpg (Array)
Ha nem iskolapad, akkor mi legyen? Ha még nem csinált programot, itt egy kis ajánló.

1. Állatkert

Még nem volt ideje megnézni az Fővárosi Állatkertbe beköltözött koalákat? Vagy csak kíváncsi arra, mennyit nőtt Asha, az Állatkert büszkesége, a cuki ormányos? Ragadja kézen gyermekét, és vágjanak neki a kalandnak, és tartsanak közösen biológiaórát a lajhárok ketrecénél, ahol a 2016-ban született apróságokat is szemügyre vehetik.

2. Űrkiállítás

Már csak két hétig látható a Millenárison a Nemzetközi Űrkiállítás,  ahol testközelből nézheti meg, és még meg is tapinthatja többek között a NASA küldetései során használt szkafandereket és begyűjtött holdkőzeteket. Sőt, a kiállítás végén azt is kiderítheti, milyen asztronauta válna gyermekéből. Tökéletes pótlék fizikaóra helyett.

3. Planetárium

Alsós gyerekekkel tökéletes választás a Nap családja a Planetáriumban, ahol a Napocska Halász Judit hangján szól a gyerekekhez és bemutatja távoli testvéreit a csillagokat, gyermekeit a bolygókat és unokáit a holdakat.

4. Vigye be magával dolgozni

Ha meg akarja mutatni, hogyan telik el egy munkanap.

5. Mozi

Teli vannak a mozik gyerekeknek való filmekkel. Íme: Alvin és a mókusok – A mókás menet; Breki, a békakirályfi; Hókirálynő 2; Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film; Barbie: Titkos ügynökök – és persze a Star Wars: Az ébredő Erő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik