Közélet

Nekiment Kövérnek a pásztói polgármesterként dolgozó volt MTV-s

kover-laszlo(960x640).jpg (Array)
kover-laszlo(960x640).jpg (Array)

Kövér László kedden egy salgótarjáni kampányrendezvényen azt mondta: ha a salgótarjániak gyermekeik, unokáik számára élhető jövőt szeretnének, nem szabad hibát elkövetniük az időközi választáson, írja a Hvg. Kövér szerint olyan polgármestert kell választani, aki képes felelősséggel gazdálkodni és megtalálja a partneri viszonyt a kormánnyal.

A házelnök szerint az ő jelenléte is azt szeretné üzenni, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség által támogatott polgári kormány ott áll a salgótarjániak, ott áll Simon Tibor polgármesterjelölt mögött, illetve alig várja, hogy végre értelmes párbeszéd kezdődhessen a salgótarjáni polgármester és a kormányzat között, írja a lap.

Nyílt levél Kövér LászlónakTisztelt Házelnök úr! A tisztelet egyrészt a pozíciónak szól, másrészt az azt betöltő szemé…

Posted by Dömsödi Gábor közszereplő on Tuesday, February 16, 2016

Azt is kiszúrták, hogy erre reagált Dömsödi Gábor kedd éjjel a Facebookon. A pásztói polgármester, volt MTV-s műsorvezető szerint

Megválasztott, független nógrád megyei polgármesterként a leghatározottabban vissza kell utasítanom azt a nyomásgyakorlást, amit Ön a demokratikus választás előtt megengedett magának, annak ellenére, hogy ez törvénytelen, demokrácia ellenes és hazafiatlan.

Majd azzal zárta, hogy Kövér

legközelebb számoljon legalább 1990-ig, mielőtt kinyitja a száját

Ajánlott videó

Olvasói sztorik