Közélet

Gusztustalan pornóoldal a pécsi Fidesz weboldalán

Nem most kezdődött, másfél éve. A kakaszex-gate-nek a 444 járt utána.

A trollkodás 2014. novemberében kezdődött a fidesz.hu pécsi alodalán, amikor Fodor Ibolya pécsi önkormányzati képviselő egy Facebook-bejegyzésében lehazaárulózta az akkori utcai kormányellenes tüntetőket, ami akkora felháborodást keltett, hogy tüntetés is szerveződött az ügyben. Erre válaszul az üzenőfalon Stadler Mária aláírással megjelent egy a CÖF nevében meghirdetett békemenet, megrendszabályozandó a szemtelen tiltakozókat, diákokat és baloldali provokátorokat. Később kiderült, hogy a bejegyzés kamu, maga Stadler is cáfolt és a CÖF is, később nem is lett pécsi Békemenet. A trollkodás azonban felhevítette a netezőket, az üzenőfalon egyre durvább szövegek mentek, majd az oldalt valaki egyszer csak átirányította egy kakaszex-pornószájtra – idézi fel az eseményeket a 444.hu.

A pecs.fidesz.hu főoldala és az “Elérhetőségek” menüpont egyébként “fejlesztés alatt áll”, az aloldalak ellenben működnek, az “Üzenőfal”-at bár leszedték, a linkje élő (vigyázat, +18-as tartalom!), és az említett pornóoldalra irányítja a usert.

A portál megkereste a pécs-belvárosi 1. választókerület irodáját, ahol az egyik munkatárs közölte, tudnak a problémáról, de fogalma nincs, miért van ez a helyzet immár másfél éve, mint ahogy arról sincs, tesznek-e ellene bármit. A városházi Fidesz-frakcióirodánál szintén nem tudtak arról, mi van a weboldalukkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik