Budapest, 2015. december 13.
Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke, nemzetpolitikáért felelõs miniszterelnök-helyettes beszédet mond a Fidesz XXVI., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2015. december 13-án.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Közélet

Végre! Amerika fejet hajtott a KDNP előtt

Tóth Richi
Tóth Richi

Okos, fontos. 2016. 02. 06. 09:37

Az Év nemzetközi törvényhozója díjat (International Legislator Award) adták át Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az amerikai székhelyű vadászati világszervezet (SCI) Las Vegas-i konvencióján, közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az MTI-vel.

Ismételjük: az Év nemzetközi törvényhozója díjat adták át Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek.

Kiemelte, a kormányfő helyettese, aki az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, a vadvilág megőrzésének előmozdításáért és a fenntartható vadászat szabadságának támogatásáért vehette át az elismerést pénteken.

A konvención nagy számban vettek részt az Egyesült Államok vezető gazdasági és politikai személyiségei, akik előtt Semjén Zsolt ismertette az új magyar vadászati törvényt, és meghívta a nemzetközi szervezetet a 2021-es budapesti vadászati világkiállításra, tette hozzá Havasi Bertalan.

És most valami egészen más

Holnap, azaz vasárnap ön is fejet hajthat Semjén Zsolt és az egész KDNP előtt. Mondjuk vásárlás helyett, mert a boltok zárva lesznek.

„…és külön Semjén Zsolt.”

Kiemelt kép: MTI fotó, Kovács Tamás

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Vecsés, 2016. január 12.
Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter a sertés tõkehús áfájának csökkentése utáni árváltozásokról termékbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón egy vecsési Coop-áruházban 2016. január 12-én. 
MTI Fotó: Kovács AttilaKormányközi cicaharc: Fazekas megválaszolt Lázárnak
Budapest, 2015. június 1.
Lenkovics Barnabás, a testület elnöke (hátul k) az Alkotmánybíróság (Ab) nyilvános határozathirdetésén 2015. június 1-jén. Az Ab kimondta, hogy alkotmányellenes az állami földvagyonról szóló törvény nemzeti parkokkal kapcsolatos módosítása. Az elsõ sorban Sulyok Tamás, Stumpf István, Pokol Béla és Lévay Miklós, a hátsó sorban Salamon László, Kiss László, Lenkovics Barnabás, Juhász Imre és Dienes-Oehm Egon (b-j).
MTI Fotó: Szigetváry ZsoltMost akkor lefekszik az LMP a Fidesz Ab-ügyben?