Simicska-Lajos-cimlapon(430x286).jpg (Array)
Közélet

Tiltólistára került a Magyar Nemzet a Parlamentben

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 02. 05. 09:01

Az idén már nem tudnak előfizetni hivatali keretükből az Országgyűlés képviselői a Magyar Nemzetre – állítja a napilap pénteki számában.

A vélt hátrányos megkülönböztetéssel kapcsolatban megkeresték az Országgyűlés sajtóosztályát, lapzártáig nem kaptak választ.

Sneider Tamás, az Országgyűlés jobbikos alelnöke a lapnak elmondta: a tiltásról mindössze utólag kapott egy „semmitmondó, informális tájékoztatást”. Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke is megerősítette: titkársága nem tud rendelni a napilapból, ugyanerről számolt be a jobbikos Dúró Dóra, a kulturális bizottság vezetője is.

Kövér László házelnök tavaly ellenzéki orgánumnak nyilvánította a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Magyar Nemzetet, a Hír TV-t és a Lánchíd Rádiót, ezt követően a kormánypártok gyakorlatilag bojkottot hirdettek ezen orgánumok ellen.

Kommentek

Madrid, 2015. október 22.
Orbán Viktor miniszterelnök egy felszólalót hallgat az Európai Néppárt (EPP) madridi tisztújító kongresszusának második napján, 2015. október 22-én. (MTI/AP/Francisco Seco)Fideszes nyomta fel Orbánt a rendőrségen
Az Országgyűlés plenáris üléseZsíros üzlet, érthetetlen döntések: sokba kerül a Rogán-féle kötvénybiznisz