Simicska-Lajos-cimlapon(430x286).jpg (Array)
Közélet

Tiltólistára került a Magyar Nemzet a Parlamentben

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 02. 05. 09:01

Az idén már nem tudnak előfizetni hivatali keretükből az Országgyűlés képviselői a Magyar Nemzetre – állítja a napilap pénteki számában.

A vélt hátrányos megkülönböztetéssel kapcsolatban megkeresték az Országgyűlés sajtóosztályát, lapzártáig nem kaptak választ.

Sneider Tamás, az Országgyűlés jobbikos alelnöke a lapnak elmondta: a tiltásról mindössze utólag kapott egy „semmitmondó, informális tájékoztatást”. Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke is megerősítette: titkársága nem tud rendelni a napilapból, ugyanerről számolt be a jobbikos Dúró Dóra, a kulturális bizottság vezetője is.

Kövér László házelnök tavaly ellenzéki orgánumnak nyilvánította a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Magyar Nemzetet, a Hír TV-t és a Lánchíd Rádiót, ezt követően a kormánypártok gyakorlatilag bojkottot hirdettek ezen orgánumok ellen.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Madrid, 2015. október 22.
Orbán Viktor miniszterelnök egy felszólalót hallgat az Európai Néppárt (EPP) madridi tisztújító kongresszusának második napján, 2015. október 22-én. (MTI/AP/Francisco Seco)Fideszes nyomta fel Orbánt a rendőrségen
Az Országgyűlés plenáris üléseZsíros üzlet, érthetetlen döntések: sokba kerül a Rogán-féle kötvénybiznisz