Ouagadougou, 2016. január 16.
Kiégett jármûvek roncsai a Burkina Fasó-i fõváros, Ouagadougou központjában fekvõ Splendid Hotel közelében történt terrortámadás helyszínén 2016. január 16-án, miután az éjszaka folyamán az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat észak-afrikai szárnya, az AQIM megtámadta a fõleg külföldi turisták és ENSZ-alkalmazottak által lakott luxusszállodát és a közelében lévõ kávézót. A támadásban  legkevesebb húsz ember életét vesztette. (MTI/EPA/Wouter Elsen)
Közélet

A köztévé kapcsolta a helyi tudósítót, aki 4000 kilométerre volt az eseményektől

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2016. 01. 16. 14:36

A péntek éjjel kezdődött Burkina Faso-i terrortámadásról az m1 is beszámolt, mert ugye: „Akkor. Amikor.”

De úgy néz ki, az ahonnan nem véletlenül nincs ott a szlogenben. A 444 szúrta ki, hogy a budapesti stúdióból telefonon kapcsolták a helyi tudósítót. Aki Kairóból jelentkezett. Ez Ouagadougoutól, ahol a terrortámadás történt, cirka 4000 kilométer, egészen pontosan 3884,9.

Meg is jegyezte a tudósító, hogy szűrten jutnak el hozzá az információk.

Ha valaki Budapestről jelentkezett volna be, az csak +500 kilométer lett volna, de a szűrt információk ide is eljutottak. No, nem a köztévének hála.

Ebben a videóban 4 perc környékén látható a jelenet.

Kommentek

Jobbik: Orbán nem mondott igazat Habonyról
Budapest, 2015. október 12.
Kövér László, az Országgyûlés elnöke (b) és Schmitt Pál volt köztársasági elnök az Országház története címû új állandó kiállítás megnyitóján a parlamenti látogatóközpontban, az épület újonnan lefedett XV. udvarában 2015. október 12-én.
MTI Fotó: Kovács AttilaA Fidesz tényleg foglalkozik a sorkatonaság gondolatával