Közélet

Orbán csodafegyvere a tej és a szalonna a másnaposságra

Tiborcz-Istvan-Orban-Viktor(960x640).jpg (Array)
Tiborcz-Istvan-Orban-Viktor(960x640).jpg (Array)

Ahogy esik, úgy puffan, tervek nincsenek. Leginkább azon izgulok, hogy minden gyerek épségben hazajöjjön

mondta Orbán Viktor kormányfő a Blikk megkeresésére. A macskajajra ő füstölt szalonnát, friss kenyeret és hideg tejet fogyaszt, így délutánra már rendben van. Ha a kúra sikerült, estére újévi koncertet tervez.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ezzel szemben megelőzi a másnaposságot: a buli végén sok víz és lefekvés előtt két fájdalomcsillapító. Ő egyébként Kötcsén szórakozik barátokkal és helybéliekkel.

Mesterházy Attilának az MSZP politikusának a szilveszter családi ünnep, amit négyesben töltenek. Társasoznak (Catan), filmet néznek, beszélgetnek, éjfélkor pedig gyerekpezsgővel koccintanak.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke egyre nehezebben bírja a másnapot, így aztán már nagyon óvatos és inkább az elkerülésre esküszik. A szilvesztert valószínűleg kettesben tölti a feleségével, míg a fiát valamelyik „nagyszülői támaszpontra” viszik, egy pezsgő kibontása azért a tervek között szerepel.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője kedvét néhány fiatalkori élmény elvette a sok alkoholtól, így a mennyiség helyett a minőségre helyezi a hangsúlyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik