Közélet
Budapest, 2015. december 7.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra fõpolgármester-helyettes, Schmitt Pál, a a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke, Tarlós István fõpolgármester, Szabó Tünde, az Emberi Erõforrások Minisztériumának sportért felelõs államtitkára, Kovács Ágnes, a 2024-es olimpia megrendezésére vonatkozó budapesti pályázat sportolói bizottságának elnöke, Fürjes Balázs, a pályázat kormányzati felelõse, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Kárpáti György, a pályázat sportolói bizottságának tiszteletbeli elnöke pályázatról szóló együttmûködési megállapodásának aláírása után a Városházán 2015. december 7-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Rogán szomszédja a Magyar Olimpiai Bizottságtól nyert több száz milliót

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2015. 12. 28. 13:40

A közbeszerzési értesítő december 23-i számából derül ki, hogy Csetényi cégei, a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft. nyerték meg a MOB olimpiai eseményekhez kapcsolódó médiakampány tervezésére, szervezésére és lebonyolítására szóló megbízását.

Mire megjelent, hogy ki nyert, addigra a 360 milliós megbízás javarésze már le is zajlott. Márpedig azért, mert meg kellett szerveznie a MOB 120. születésnapját ünneplő gálát az Operában december 14-én, meg kellett szerveznie az ünnepi közgyűlést és az erről szóló sajtótájékoztatót rá egy napra, koordinálnia kellett Thomas Bach NOB-elnök és a kiemelt nemzetközi VIP-vendégek programját és november 17. és január 31-között kampányban kell népszerűsítenie a budapesti olimpiát.

Csetényi a közbeszerzést november 4-én nyerte el, hirdetmény nélkül, amit a MOB az „ajánlatkérő által előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősséggel” indokolt.

A pályázaton még két másik pályázó is elindult, a Zala Ákos tulajdonában lévő Human Telex Kft. és a rejtélyes, honlappal nem rendelkező LV-Team Kft.

A megnyert milliók nem csak Csetényi cégeié, ugyanis a megbízást 59 százalékban alvállalkozókkal teljesítik.

Ezek a Sensation Event & Congress Kft., aminek tulajdonosa Sárosi Mónika, aki Andy Vajnáné Tímea castingcégében is tulajdonos, a Frank Digital Kommunikációs Tanácsadó és Szolgáltató Kft., aminek egy másik cégen keresztül az a Száraz István a tulajdonosa, aki az Origót nemrég felvásároló New Wave Media Kft. ügyvezetője is, a Vivaki Hungary Kft., ami 2011 óta elég sok állami médiamegrendelést elnyert.

(Átlátszó)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. augusztus 19.
Csapolt sör a Magyar Ízek Utcája rendezvényen az I. kerületi Lánchíd utcában 2017. augusztus 19-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.