Közélet

Újabb zombihordák jönnek, forog a Fear The Walking Dead új évada

A The Walking Dead kistesóját a tervek szerint tavasszal mutatja be az AMC.

Az AMC elkezdte a Fear the Walking Dead 2. évadának forgatási munkáit a mexikói Alsó-Kaliforniában – jelentette be a csatorna. A munkálatok a Baja Studiosban zajlanak, ahol egyebek mellett pl. a Titanic is készült.

Azzal együtt, hogy a nézői vélemények mérsékeltebb elragadtatással szólnak a szériáról, mint a nagytesó The Walking Deadről – mi is csak félig-meddig voltunk meggyőzve -, azért egyértelműen hozta a várakozásnak megfelelő eredményt a Fear the Walking Dead is, mely az Államokban a 2015-ös év legsikeresebb új szériája lett a 18-49 éves korosztályban, ill. Magyarországon is kimondottan jót tett a sorozat az AMC-nek: a kábelcsatornák között a 8. helyre emelte azt.

A Fear the Walking Dead a zombi-apokalipszis kezdetén játszódik, amikor a világ teljesen ismeretlen okokból olyan sebességgel változott meg, hogy az emberek fel sem tudták fogni, mi történik. Az első évad végén Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) és családjaik átmeneti menedéket találnak Strand (Colman Domingo) birtokán, a Csendes-óceán partján. Ahogy a polgári zavargások egyre fokozódnak, a fertőzöttek beveszik Los Angelest, Strand arra készül, hogy az óceánon állomásozó yachtjára, az Abigailre menekülnek. Az új évad 15 epizóddal tavasszal érkezik, a stábban nem történt érdemi változás.

 

Forrás: AMC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik