Közélet

A fideszes polgármester szerint Izrael állhat a párizsi terrortámadás mögött

Szentgotthárd kormánypárti polgármestere szerint azonban nem egyedül csinálta Izrael, hanem bizonyos üzleti körök.

Huszár Gábor Szentgotthárd polgármestere szerint „bizonyos üzleti körök”, valamint a zsidó állam állhat a párizsi terrortámadások mögött. A városvezető erről az önkormányzat november 16-i bizottsági ülésén beszélt. Hangfelvétel is készült, amit a nyugat.hu hozott nyilvánosságra.

Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, mondja Huszár.

Szentgotthárd erőforrás bizottsága az előtt a testületi ülés előtt ült össze, amelyen arról kellett dönteni, hogy létesüljön-e téliesített menekülttábor Szentgotthárdon.

A polgármesternek itt kezdtek el szárnyalni a gondolatai, hamar odáig jutott, hogy „menekülttábor, iszlamista terroristák, Izrael, bizonyos pénzügyi körök”.

A hangfelvételből kiderül, a városvezető arról győzködi a képviselőket, szavazzák meg a tábor tervét, mert ha nem, a város hátrányba kerülhet, ezt megjegyzi a kormány.

Ezt az egyik képviselő zsarolásnak nevezte, a voksolásnál a képviselő-testület többsége sem támogatta a tervet, így abból végül nem is lesz semmi.

Huszár 2010 óta vezeti a várost, 2014-ben kihívója sem akadt már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik