Közélet

Százezrek hagyják itt az országot, de a Fidesz szerint Gyurcsány

kivandorlas(210x140).jpg (Array)
kivandorlas(210x140).jpg (Array)
A Fidesz szerint nem is vándorol ki senki az országból, mert Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány.

A Fidesz szerint egész Európában nem a kivándorlás, hanem a bevándorlás a probléma, ami az uniós betelepítési kvótával együtt veszélyezteti a biztonságot, a kultúrát, a megélhetést, a szabad mozgást és munkavállalást.

A Fidesz Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének szavaira reagált így pénteken az MTI-nek. A DK-s politikus azt mondta, a kivándorlás mértéke csak egy hosszú távon is fenntartható minimálbér-emeléssel csökkenthető, és csökkenteni kell a minimálbért terhelő adókat és járulékokat is.

A kormánypárt szerint azok az uniós állampolgárok, így a magyar emberek is, akik az unión belül vállalnak munkát, nem kivándorolnak, hanem élnek szabad munkahely- és lakóhelyválasztási jogukkal. Hozzátették, Magyarországon az elmúlt öt évben csökkennek az adók, nőnek a bérek, és minden évben nő a minimálbér, amit Gyurcsány Ferenc egy éve még el akart törölni.

Azért a kivándorlást is kár elbagatellizálni: egyre többen mennek ki, a magas iskolázottságúak és a szakemberek távoznak és sokan már családostul hagyják itt az alacsony béreket és törvényen felül álló politikusi harácsolást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik