Közélet

A Buzilobbi oldalán tombol tovább a Kocsis-ügy

Alig hűlt ki a tárgyalóterem, máris Kocsis Máté becsületébe gázoltak a Facebookon. A polgármester neje Facebook-oldaláról írt vissza a "korlátoltaknak".

Kocsis Máténak ugye volt egy pere a minap, Ungár Klára homoszexuálisként állította be egy korábbi Facebook-posztban, ezért perelt. Nyert is első fokon: Ungárnak a jóhírnév megsértése miatt kétmillió forintot kéne megfizetni, na meg bocsánatot kérnie és törölnie a poszt ezen részét (bár fellebbezett).

Az Ungár-Kocsis melegügy nem állt meg ezen a szinten. A Buzilobbi Internesönel Magyarország facebookos viccoldal kitett egy régi képet Kocsisról és egy haverjáról ezzel a szöveggel:

Az internet bugyraiban találtuk ezt a fotót, gondoljuk mindenki felismeri az utóbbi napok főszereplőjét a képen :)

Ugyan nem mondtak ki semmit, de egyértelmű az utalás. Ezt már Kocsis sem hagyhatta szó nélkül, és felesége, Kocsisné Márkus Szilvia Facebook-oldaláról válaszolta a következőket, amiket egyetlen változtatással (barátja nevének rövidítésével) közlünk:

Kedves korlátoltak! Mivel saját oldalt nem használok, ezért a feleségeméről írok nektek. A képen egy gyerekkori haveromat látjátok egy 10en x évvel ezelőtti fotón a társaságomban. Ma már orvos. K. Mihálynak hívják és még csak nem is a rokonom. Ne reménykedjetek, olyan heteroszexuális, mint a szél. Látjátok, ennyire primitívek vagytok. Na, további jó vágyakozást. Üdv, Kocsis Máté

Hogy valóban a VIII. kerület polgármestere, Tarlós István lehetséges utóda írta-e mindezt, az nem száz százalék, de a rendelkezésre álló adatok alapján nagyon valószínű. A Buzilobbi kommentben válaszolt, na meg egy coubbal:

Vágyakozást? Ugyan kérlek, egy seprűnyél izgatóbb, mint te valaha voltál. Ezzel kívánok jó éjszakát:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik