Közélet

A Honfoglalás 2000 fullba nyomja: ennél bizarrabb angéla merkeles közlemény ma biztos nem lesz

A Honfoglalás 2000 Egyesület, a V. Putyin Baráti Kör és a Nemzeti Szociáldemokraták közösen kérnek elfogató parancsot  Angéla Merkel (sic!) ellen.

Aki azt hitte, hogy a napot a Kétfarkú Kutyák vitték a Magyar Hírlap mai meghackelt számával, azoknak üzenjük: van még egy sebesség a politikai humorvelorexen.

Idemásoljuk, a Honfoglalás 2000 Egyesület MTI OS által az világ elé tárt közleményét, amelynek szerzője Szilvásy György.

Csak pár hívó szó: V. Putyin Baráti Kör, Arturo Ui, Angéla Merkel német állampolgár.

„Több száz feljelentést tettek németek az államügyészségen Merkel kancellár súlyos – úgymond állam elleni bűnei miatt, ugyanis migránsok százezreit hívta Európába, ám köztük megbújhatnak terroristák is, akik fenyegetik országuk biztonságát. Tegyük hozzá: nemcsak Németország, hanem Magyarország is veszélyeztetett hasonló okok miatt.

Ezért, a Honfoglalás 2000 Egyesület, a V. Putyin Baráti Kör és a Nemzeti Szociáldemokraták közös kérelemmel fordultak az Országos Rendőr-főkapitányhoz, hogy adjanak ki nemzetközi elfogató parancsot Angéla Merkel német állampolgár ellen.

Nevezett személy nem törődve a következményekkel, óriási veszélyhelyzetet teremtett, ugyanakkor a kancellár politikáján változtatni nem akar, de a lemondását sem fontolgatja. A jövőnket féltő társadalomnak minden eszközt meg kell ragadnia, hogy a veszélyt elhárítsuk! B. Brecht, a kiváló író színművében (Állítsátok meg Arturo Uit) szimbolikus ábrázolással mutat be egy korlátlan hatalomra törő politikust, ám a darab napjainkban is figyelmet érdemel: meg kell állítani Merkel asszonyt – követelik az öreg kontinens valamennyi országában. Honfoglalók humora? Lehet. De tessék komolyan venni: nagy a baj!”

Akinek van ötlete, hogyan lehet ebbe a tudatállapotba jutni, hogy ilyen szöveget írhassunk gyógyszerek nélkül, kérjük írja meg nekünk kommentbe!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik