Közélet

Jobbik: Sz. Ferenc a Fidesz erkölcsösségének mintája

Volt egy kis gumilövedékes csetepaté a Fradi egyik volt emberével, erre a Jobbik iziben lecsapott. Szerintük ilyen emberekkel veszi körbe magát a Fidesz.

Alaposan odapörkölt a nyugodt hosszú hétvégén a Jobbik a kormánypárti Fidesznek. Az apropó az volt, hogy a Ferencvárosi Torna Club egyik korábbi biztonsági zászlóvivője, Sz. Ferenc gumilövedékes lövöldözésbe keveredett. A párt idézi Pintér Sándor mondatát, ami már elmondásakor megmosolyogtató volt:

Két hét alatt rendet teszünk.

Szerintük ez nehéz lesz, ha “a Fidesz prominensei bűnözőkkel, bűnözői csoportokkal dolgoznak együtt” – utalva arra, hogy Sz.-t már elítélték korábban gyilkosság miatt (őt nemrég menesztette Kubatov Gábor klubelnök).

A Jobbik azt pedzegeti, Kubatov további “kétes hírű” embereket alkalmazott a Fradinál, hírek szerint ők benne voltak egy baktalórántházai bandaháborúban és a Nagyvárad téri lövöldözésben is. Felhozzák még, hogy Sz. ott volt a Fidesz-székház megvédésénél is, amikor a netadó ellen tüntetők alaposan megrongálták az épületet. Erős mondattal zárul a közlemény:

Ez a Fidesz valódi arca, ez a Fidesz valódi erkölcsisége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik