Közélet

Feljelentik Bayer Zsoltot

Azt is várják, hogy Orbán Viktor és a Fidesz határolódjon el az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosától.

A Liberálisok szerint Bayer Zsolt olyan gondolatokat fogalmazott meg és tett közzé blogján a menekültekkel kapcsolatban, amelyek alkalmasak a gyűlöletkeltésre. Bayer Zsolt – aki a Fidesz tagja – túllépett egy határt, ezért a Liberálisok közösség elleni izgatás miatt feljelentést tesznek. Az ellenzéki párt felszólítja a Fideszt és Orbán Viktort személyesen, hogy hivatalosan határolódjanak el tagtársuk antiszemita, uszító gondolataitól. Mindaddig, amíg ezt nem teszik meg, jogosan vélhető, hogy “a bayeri gondolatok a legnagyobb kormánypárttól sem idegenek”.

Bayer azt tette szóvá, hogy a migránsok egy csoportja Finnországban éhségsztrájkkal tiltakozott az ehetetlen étel és a csapvíz ellen. Tegeződve üzente nekik, hogy csomagoljanak össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjanak haza.

Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!

Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre és egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb.

Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok. Pénzt meg keressetek, ahogy kartok és ahogy tudtok.

Itt elég volt belőletek.

Kitelt  becsület, rohadékok!

Ne várjátok meg, hogy ezt másképpen is elmagyarázza nektek valaki.

Bayer ellen már korábban is tettek feljelentést közösség elleni izgatás miatt. Akkor a Magyar Hírlapban írt a szigethalmi késelésről. Úgy fogalmazott, hogy „gyáva, undorító, kártékony állatok” késeltek. Hozzátette: „a tények pedig ezek, a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. (…) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (…) Állatok meg ne legyenek. (…) Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!” – zárta írását.

Akkor az ügyészség úgy látta, nem történt bűncselekmény.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik