Közélet

Ha most nem kulákozott és kalmározott a fidesz, akkor megeszem a csekkfüzetemet és elherdálom a nagybirtokaimat

Kalmár, szívem rég csak egy szót vár, miért kínzol kalmár, ha te is így gondolod!

“A Fidesz szerint a szocialisták – ugyanúgy, ahogy kormányzásuk alatt tették – még most is a spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit képviselik, amikor meg akarják akadályozni, hogy a föld azoké a magyar gazdáké legyen, akik megművelik.” – adta hírül a mai napon az MTI a Fidesz frakciójának közleményére hivatkozva.

“A Fidesz országgyűlési frakciója közleményben reagált a szocialista Gőgös Zoltán szavaira, aki szerdán az MTI-nek azt mondta: teljes tévedésben van a kormány az agrárium fejlődésével kapcsolatban. Közölte azt is, pártja parlamenti vitanapot kezdeményez az állami földek eladásáról.” – tették sietve hozzá.

Hatalmas szerencse, hogy a Fidesz földpolitikája a szocialistákéval ellentétben a kisbirtokosokat és a családi gazdaságokat kívánja segíteni, nem a kulák nagybirtokosokat és a földtulajdonlástóltól eltiltott spekuláns kalmárokat.

“Az a határozott célunk, hogy a magyar föld a helyben lakó magyar gazdáké legyen, az állami tulajdonban lévő termőföldek megvásárlásának lehetősége is nekik szól” – szögezte le, sőt, húzta alá a Fidesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik