Közélet

IFA 2015: 120 millió forintnyi Samsung mobilt fotóztunk

IFA 2015: 120 millió forintnyi Samsung mobilt fotóztunk

Ennek a rengeteg felsőkategóriás okostelefonnak az árából már egy igen korrekt családiházat lehetne vásárolni.

A Samsung augusztus közepén jelentette be a márciusban érkezett Galaxy S6 edge nagyobb méretű és egyben kicsit okosabb testvérmodelljét, a nemrégiben általunk is alaposan letesztelt Galaxy S6 edge+-t. A vadonatúj készülék Magyarországon szeptember 4. óta kapható, és értelemszerűen a berlini IFA szakkiállításon is komoly figyelmet kapott, még pedig az Európában egyelőre meglehetősen elhanyagolt Galaxy Note5 mellett.

P1010200a_resize

A Samsung IFA standján nemcsak néhány, bárki által megnyomogatható készülék formában volt jelen a Galaxy S6 edge+, hanem egy elképesztő videófal “személyében” is. A mellékelt fotókon látható különleges installáció nem kevesebb mint 470 darabot tartalmaz az említett abszolút csúcskategóriás mobiltelefonból. Mivel egyetlen ilyen készülék 260 ezer forintba kerül, könnyen ki lehet számolni, hogy a komplett szett értéke a 120 millió forintot is meghaladja. Ráadásul a Samsung nem is egy, hanem rögtön két ilyen installációt készített, melyek közül az egyik az IFA standon, a másik pedig a Gear S2 sajtóesemény külsős helyszínén volt megtekinthető. Ez utóbbi helyszínen egyébként azt a folyamatot is szemügyre lehetett venni, ahogy az S6 edge+ vázát egyetlen darab alumínimból elkészítik.

A berlini IFA 2015 szakkiállítás újdonságaival a helyszínen ismerkedtünk meg – utazásunkat a Samsung, a Lenovo, a Panasonic és a Telenor támogatta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik